30 d’ag. 2018

LA EXPOSICIÓ "DONES MEMÒRIA D'UNA GUERRA" EN MARXA A LLEIDA


“DONES, MEMÒRIA D’UNA GUERRA” continua avui amb la inauguració de l’exposició.

Garrigues cooperación la ONG del Grup cultural Garrigues presenta avui l’exposició “DONES, MEMÒRIA D’UNA GUERRA” que forma part del projecte de educació per al desenvolupament que l’entitat te en marxa finançat per la Paeria de Lleida.

panells exposició.

Aquest projecte de visibilització està centrat en les Dones i la violència sexual que viuen i han viscut a l’entorn del conflicte armat a Colòmbia, el projecte consta de l’exposició que avui s’obre a la mateixa seu del Grup cultural Garrigues a Lleida (Carrer acadèmia 44) així com de cartells, díptics informatius i productes com punts de llibre i posa-gots que es repartiran pels bars i locals de restauració de la ciutat, amb la finalitat de generar impacte i visibilitat davant de la societat lleidatana.
 
 L’Exposició consta de panells roll up informatius i explicatius de la situació real que les dones han viscut a l’entorn del conflicte armat a Colòmbia, alhora que també mostra històries de vida i dades més actuals de la situació a l’entorn de les dones. Aquesta romandrà oberta del 3 al 15 de setembre a la sala d’actes del Grup cultural Garrigues a Lleida.