Qui Som?


Garrigues, cooperació Internacional, és una organització sense ànim de lucre, pertany al Grup cultural Garrigues de Lleida (Catalunya) que conta amb una base sòlida dedicada a la realització de projectes en països en vies de desenvolupament, compromesos amb la gent per millorar la seva qualitat de vida i en la transformació social, cultural i democràtica.

Orientant la nostra tasca a programes i projectes de cultura de pau, drets humans, intengració social i cercant espais de participació cívica, promoció i divulgació de la cultura.

Així com, la realització de consultòria tècnica i gestió de projectes de polítiques públiques, seguiment, control i avauació. 

Garrigues, cooperació Internacional, recolza diferents alternatives i espais de participació ciutadana, immiersos en el tractament de conflictes i convivència, que planaran el camí per a la construcció d'una cultura de pau.

Donem suport a diferents contraparts que promouen i acompanyen a ciutadans i ciutadanes compromesos per la transformació social social i democràtica, que desenvolupen processos d'investigació amb la finalitat de contribuir a la gestació d'una cultura de pau, democràtica i drets humans, a Colòmbia, on tenim marcat els nostres objectius per als propers anys.

En els darrers temps GARRIGUES, ha anat transformant la seva activitat, alhora que ha anat creixent creant les delegacions de Madrid, Medellín, Bogotá (Colòmbia) i Quito (Ecuador) a més de la seu central a Lleida (Catalunya) Spain.

Lleida, gener de 2014.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada