18 de gen. 2014

GARRIGUES, estrena oficialment la seva delegació Internacional a l'Equador.

Garrigues, cooperació està ampliant la seva xarxa tot i que ja durant uns temps em estat treballant diferents propostes, ara ha plantejat la creació de la seva delegació que facilitaran poder treballar en la consultoria i gestió de projectes de polítiques públiques a l'Equador.

Una delegació que serà dirigida per 'advocat i líder comunitari, Marco Vinicio Espinosa, actualment regidor de Quito, amb una extensa trajectòria social i en defensa de les comunitats. Enric Figueres, màxim responsable per a llatinoamericà de l'organització va estar aquesta setmana de visita a l'Equador per conèixer les propostes d'Espinosa i alhora valorar la proposta de creació de Garrigues, com a organització Internacional a l'Equador.

Garrigues te la voluntat de formar a funcionaris públics, amb els nostres seminaris internacionals i fins hi tot planificar una agenda de formació al mateix país. Alhora que fer de consultors i gestionar projectes de polítiques públiques de les diferents administracions i municipis de l'Equador.