20 de gen. 2013

GARRIGUES, activa pressupost per les seves delegacions i consolida el punt d'antenció a les persones.

L'Entitat en la seva assemblea general de socis, del Grup cultural Garrigues, va decidir incrementar les seves accions a la ciutat de Lleida, amb la consolidació de la seva oficina anomenada "Punt d'antenció a les persones" i que va obrir-se al 2008.
Un coordinador tècnic i un equip de 6 voluntaris portaràn a terme serveis per a famílies i persones amb dificultats, assessorament júridic, atenció i redireccionament assistèncial, formació bàsica informàtica, formació bàsica TIC, i tallers, conformaràn els serveis que l'entitat lleidatana ha decidit incrementar durant els propers mesos.
Garrigues, cooperació, també consolidarà un pressupost de suport a les seves dos delegacions, la de Medellín (Colòmbia) i la de Madrid, en aquesta darrera que la porta -John Quintero- es signaràn convenis i acords amv importants organitzacions iberoamericanes i empresarials. Així com conjuntament amb l'oficina que l'entitat lleidatana disposa a Medellín coordinaràn els contactes amb les administracions i els empresaris colombians durant els propers anys.
Actualmente l'entitat continua amb un pla de formació de líders comunitaris en matèria de drets humans i cultura de pau i consolidant la seva presència donant suport a programes de diferents administracions de la regió d'Antioquia (Colòmbia) la delegació colombiana està dirigida per -Beatriz Echeverri-.