24 d’oct. 2011

INICIADES LES OBRES DE L'ESCOLA "SIMÓN BOLIVAR" DE LENGUAZAQUE (COLÒMBIA)

La visita del nostres responsable per a Colòmbia aquests dies al municipi de Lenguazaque per veure el desenvolupament de les obres de l'escola rural "Simón Bolivar" del municipi colombià de Lenguazaque (Cundinamarca) va realitzar-se enmig de gran expectació per part de la comunitat, l'atenció de l'equip de govern municipal, la comunitat educativa i sobretot els nens i nenes que es beneficiaran de les obres que ha finançat l'ajuntament de Lleida.

Enric Figueres, va poder visitar obres ja iniciades i el compromís de poder acabar-les durant el mes de desembre, per la qual cosa, l'actual administració tindria l'obra acabada per entregar durant l'inici del curs escolar al gener de 2012. El pressupost de l'obra amb les aportacions de Lleida, puja un total de 20.635 € a part de l'aportació de la Governació de Cundinamarca que aportarà la resta del pressupost prop de 600 milions de pesos colombians.

Garrigues, cooperació internacional, ha mantingut el compromís de treballar en favor de la comunitat educativa de Lenguazaque durant el propers anys.