22 d’oct. 2009

Monsenyor Jaramillo, bisbe de Sta Rosa de Osos, reb a Lleida, al Director i la Junta de Govern

Aquest cap de setmana que ha estat molt plé d'actes i activitats, varem tenir convidats pel bisbat de Lleida, la visita de Monsenyor Jaramillo, Bisbe de Santa Rosa de Osos (Antioquia) Colòmbia, una de les diocesis on l'entitat esta treballant per aportar a diferents programes i projectes de cooperació Internacional. I és la diocesi d'on vindràn sacerdots al bisbat de Lleida, durant els propers anys, tot gràcies a les gestions del nostre director de projectes (Enric Figueres) i el mateix bisbe Jaramillo.


La Visita va tenir lloc a la seu del Bisbat de Lleida, en tot moment acopanyats pel Vicari de Pastoral de la diocesi de Lleida, mossen Jové i de la resta de la Junta de govern del Grup cultural Garrigues i de Garrigues, cooperació, el bisbe Jaramillo anava acompanyat del Rector de la Universitat A distància de la mateixa diocesi de Sta Rosa de Osos, una de les més important de tot llatinoamerica.

La visita del bisbe Jaramillo a Lleida,  entrevistar-se amb nosaltres va estar un grata noticia, Enric Figueres i el Vicari de Pastoral, varen acabar la tarde-nit amb una visita per la ciutat de Lleida amb la delegació Colombiana.