12 de nov. 2014

MIRADES, Ells, nosaltres, tots...

Un nou projecte ja posat en marxa per part de Garrigues, cooperació, aquestes setmanes, amb important presència de públic i el suport de les diferents administracions a la proposta a l'entorn de les religions, un projecte finançat per la Direcció General d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya.

Ahir el Delegat de governació de la Generalitat a Lleida, Sr. Jordi Curcó, va estar l'encarregat de iniciar la exposició oberta sobre les religions, acompanyats en tot moment pels membres d ela Junta de Govern, Sres. Maripau Palacin i Maite Farrús, així com, els responsable de gestió social i gerent de l'entitat, sr. Enric Figueres.

Durant l'acte celebrat ahir a Lleida, es va parlar molt del que en el projecte volem anomenar, un sisè sentit, la -trascendència- tant Curcó com Figueres, van centralitzar les seves paraules, vers les religions en els molts significats i a sobre la eïna que podía representar la trascendència, dins el projecte, que ha contat amb les xerrades, anomenades -Molt Personal- i que durant les properes setmanes encara tindràn lloc a la nostra ciutat.

La exposició, es pot visitar de 10 a 13 h i de 20 a 22 h a la seu del Grup cultural Garrigues a Lleida, carrer acadèmia 44.


0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada