3 de juny 2013

L'ESPAI D'ATENCIÓ E INTEGRACIÓ A LES PERSONES, FUNCIONA A PLE RENDIMENT

A la seu de Garrigues a Lleida, aquestes semanas, l'espai d'atenció i Integració a les persones, que funciona des del 2007, basicament per donar soporte a persones en risc d'exclusió social i persones immigrades, està plenament en Funcionament , l'equip de voluntaris atenen persones en horari de matí de 10 a 13 hi és realitzen Accions formatives bàsiques en horaris de matí i tarda.

 L'espai que serà creat a 2007 motivat per la crisi econòmica i preveia una crisi social, amb especial afectació a les comunitats de ciutadans d'altres origens residents a catalunya, inicialment financat per la Diputació de Lleida i actualment amb aportacions de fons propis de l''entitat.


Durant aquests mesos l'espai a rebut a prrop de 340 persones i famílies de Lleida, basicament immigrants, motivat en gran mesura per els vinculació de l''entitat a altres molts serveis i aspectes a les comunitats de nouvinguts a Lleida i comarques. Aquest espai és gestionat per un coordinador i 4 voluntaris actualment, que gestionin a els diferents serveis que s'ofereix a la seu de Lleida.

Garrigues, solidaritat, és la marca que gestiona tot el projecte dins el Grup cultural Garrigues i coordinat per l'àrea internacional de l''entitat que també va gestiona cooperació al desenvolupament i EpD.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada