15 de febr. 2013

PACHAMAMA I GARRIGUES, Madrid, signen un conveni de futur..


A la seu del LAB de l'alcaldía de Madrid -Madrid Emprenda- al carrer Bailen de la capital estatal, i amb la presència del responsable d'internacionalització del LAB, En Jesus Ortiz, així com el president de la Feneració espanyola de immigrants, el Sr. Guillermo Llano, o la presidenta de l'associació de Dones Pachamama, la Sra. Ivette Barreto, per part de Garrigues, el nostre representant i delegat a Madrid, En John Quintero Vera i amb la presència del responsable de l'àrea d'internacional i de delegacions de GARRIGUES, Enric Figueres, que va presidir la signatura del conveni entre les dos organitzacions i dona ínici a un programa de col·laboració de treball conjunt durant els propers anys.
Ivette Barreto, va iniciar l'acte davant de diferents presidents d'entitats de immigrants amb seu a la capital espanyola, desprès -Enric Figueres- va realitzar les seves paraules, tot incidint en les oportunitats que aquest conveni i actes com aquest, representaven en el context social i econòmic que viu el país. Figueres va posar a disposició totes les infraestructures i equips de treball a disposición de qualsevol de les organitzacions presents o representades a Catalunya i a Lleida.
 La taula de l'acte realitzat aquesta setmana a Madrid, a la seu del LAB de l'alcaldía de Madrid. 
 Una recepció realitzada per una cooperativa de dones immigrants amb seu a Madrid, a la seu del LAB.
L'acte el va tancar, el responsable d'internacionalització del LAB Madrid, en Jesus Ortiz que va lloà la signatura per la capacitat i per el resultat positiu que el conveni representava per a les administracions com per a les organizacions signants. El magnific edifici que va tenir lloc la signatura del conveni, és també la seu del BID per a Europa i Israel de l'organització Iberoamericana. 

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada