4 d’ag. 2012

ENRIC FIGUERES, amb les autoritats colombianes, en el Vaixell de l'Armada Colombiana -GLORIA-

L'Embaixador Orlando Sardí, amb Enric Figueres i Marta Blanch, a bord del vaixell Gloria al port de Barcelona.
El responsable de l'àrea internacional de Garrigues, cooperació, així com Marta Blanch, membre de la Junta directiva, van assistir convidats per l'embaixador de Colòmbia, Exc. Sr. Orlando Sardi de Lima i el cònsol de Colòmbia a Barcelona, Sr. Casrlos Manuel Pulido, a la recepció que va tenir lloc el divendres al moll de la fusta a Barcelona dins el vaixell de l'Armada Colombiana, -GLORIA- juntament amb les principals autoritats a Catalunya.
 El valls típics colombians tamb é van estar presentat a la vetllada del port de Barcelona, amb la presència de nombroses autoritats catalanes.
El ministre plenipotenciari de Colòmbia, tambe va parlar amb la delegació de Garrigues a l'acte del vaixell Gloria.
Durant la recepció -Figueres i Blanch- van poder mantenir trobades amb les autoritats presents i saludar a diferents entitats i organitzacions colombianes a Barcelona. Cal destacar que també varen poder parlar del proper viatge que - Enric Figueres- juntament amb una delegació de l'organizació realitzarà el proper mes d'octubre a Colòmbia, amb la finalitat de visitar i fer seguiment dels projectes que Garrigues te actualment a Colòmbia.
El cònsol a Barcelona, també va poder parlar amb Blanch i Figueres, durant la recepció oficial.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada