20 de gen. 2011

COMENÇA "DRETS HUMANS, VISIONS TRANSVERSALS"


"El programa DRETS HUMANS, VISIONS TRANSVERSALS, s'inicía a Lleida baix la mirada dels nens i les nenes"

Garrigues, cooperació Internacional, del Grup cultural Garrigues, continua amb el programa de sensibilització "Drets Humans, Visions Transversals" amb l'inauguració de l'exposició "La Nostra Vida, els nostres drets" que serà un reflex del treball realitzat per dos grups de nens i nenes (un a Bogotà i l'altre a Lleida) sobre com veuen els drets humans, dos punts de vista i dos formes de veurel's que s'han realitzat durant els darrers tres mesos a Colòmbia i a Lleida.

L'Exposició s'inaugurarà el proper 25 de gener a les 20.30 h a la seu del Grup cultural Garrigues (c/acadèmia 44 de Lleida) i que romandrà oberta fins al 15 de febrer.

A més a més el programa continuarà amb la presentació d'un vídeo, fruit del treball realitzats amb els dos grups de nens i nenes i una conferència que sota el títol " Drets Humans, infància i família" realitzarà el senyor John Alonso Quintero Vera, gestor de projectes socio-econòmics, exfuncionari del ICBF (Institut Colombià de Bienestar familiar) i consultor de projectes per a comunitats d'indigènes a Colòmbia. Acte que tindrà lloc el proper dia 8 de febrer a les 20.30 h a la mateixa seu social.

Garrigues, cooperació Internacional, oferirà durant els propers mesos aquestes activitats i productes per tot el territori, patrocinat per la Diputació de Lleida i La Paeria de Lleida.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada