18 d’oct. 2010

ENRIC FIGUERES, de visita al segón dels grups de nous líders de Pau i Convivència a Medellín.

 Durant aquests dies el responsable de cooperació de la nostra organització està visitant els diferents grups que participen en el projecte "Agents de Pau i Convivència" a Medellín, la comuna 13 va estar el lloc escollit per a desenvolupar una jornada molt intensa i en la qual el nostre representant va poder participar i veure com continua la formació i enrequiment d'aquests líders, que multiplicaràn els seus aprenentatges entre els infants i joves de la ciutat i l'àrea metropolitana de Medellín.El grup de joves líders participen molt activament de tots els aprenentatges de l'èquip que els dirigeix.
Tots els treballs d'interrewlació del grup beneficiari del projecte, desenvolupa tècniques corporals i alhora treball en equip, com a base promordial d'empatia per part de tot el grup.

A la comuna 13, assisteixen nois i noies de fiferents grups de joves, semilleros, esplais, entitats juvenils, de tots els barris i comunes de Medellín, la qual cosa garanteix l'àbats en xarxa inicial de tot el projecte a tota l'àrea metropolitana de Medellín. (Antioquia)

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada