21 d’ag. 2010

INICIA'T AMB ÈXIT A COLÒMBIA, EL PROJECTE "AGENTS DE PAU I CONVIVÈNCIA".

El projecte finançat per la DIPUTACIÓ DE LLEIDA, i gestionat per FICONPAZ, comença amb molt bon camí...
Des de fa algunes setmanes a Medellín i la seva àrea metropolitana s'ha inicia't el projecte "Agents de Pau i Convivència, 1a fase" amb dues grups de 70 joves i adolescents, que en el futur seran liders dels seus barris i/o comuns a la ciutat colombiana i la seva àrea metropolitana. 
Aquests dies el nostre responsable de Cooperació i a Colòmbia, el lleidatà -Enric Figueres- està realitzant una visita de seguiment i alhora de planificació de tot aquest any de durada del projecte, que dirigeix amb molt encert la fundació FICONPAZ i alhora participa't també en l'acompanyament per alcaldía de Medellín, que ha pres aquest projecte finançat per la DIPUTACIÓ DE LLEIDA com un model, que desprès és vol extendre per tota la ciutat i arribar a més de 15.000 nens i nens. Garrigues, cooperació Internacional, invertirà a través de la Diputació de Lleida, prop més de 50.000 € en el desenvolupament del projecte dels que prop de 40.000 € seràn gestionats per l'entitat Ficonpaz per a portar a terme tot el projecte. 


Garrigues, cooperació Internacional del Grup cultural Garrigues, espera continuar amb aquest projecte, qualificat com a PILOT durant els propers anys. Enric Figueres, durant aquests dies assisteix a reunions preparatòries, actes de intrducció dels grups participants i de conèixement dels beneficiaris del projecte que gestiona FICONPAZ. 

 Enric Figueres, i els responsables de l'alcaldia de Medellín i de Ficonpaz, durant la trobada d'introducció a les instal·lacions de "Los Comolos" de la ciutat Colombiana.
   
Durant la propera setmana Enric Figueres participarà en la signatura del conveni especific a la seu central de Ficonpaz a Bogotà i a reunions de planificació amb els nous responsables de l'agència Catalana de Cooperació a Bogotà.0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada