25 de des. 2009

GARRIGUES, COOPERACIÓ INTERNACIONAL, A LA COMUNA 8 DE MEDELLIN


La delegació lleidatana de "GARRIGUES, Cooperació Internacional" que va estar present en infinitat d'activitats dels nostres associats a la ciutat colombiana de Medellín.

La delegació lleidatana a l'arribada a l'aeroport Internacional de Rio Negro (Medellín) el passat 3 desembre.
A sobre d'aquestes ratlles la delegació lleidatana de visita organitzada per la ciutat colombiana.



Una de les sorpreses va estar que una orquetra infantil, ens esperaba a l'arribada en un dels centres culturals de la capital Antioqueña.


L'educació en els nens i nenes, fita primordial de "Garrigues, cooperació Internacional" durant els propers anys, a la imatge nens i nenes de diferents cases comunitaries de la comuna 1 de Medellín.


ENTREGA DE PROP D'UNA TONA DE MATERIAL ESCOLAR PER LA COMUNA 8 DE MEDELLÍN.

El director de "Garrigues, cooperació Internacional", Sr. Joan Mas i Enric Figueres, responsable de projectes i representant a Colòmbia de l'organització, durant l'acte d'entrega del material escolar per als barris de la comuna 8 de Medellín.





Als menjadors comunitaris del barri de la Sierra, a Medellín.

Rosa Blandon, presidenta de la corporació Sembrando en Familía, durant un moment de la presentació.

Visita als menjadors comunitaris i al taller (cooperativa) de confecció, en el qual "Garrigues, cooperació" s'ha compromès en vendre el material en la seva botiga solidària d'internet i realitzar els vestits de carnaval del 2010 de l'entitat lleidatana.
Companys de la delegació lleidatana atenent les indicacions de la gent de Sembrando en familía, la Jornada de tot un día va estar força engrescadora.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada